Home ›› Urban Arrow Elektrische Bakfiets

Urban Arrow elektrische bakfiets bij Hoogeveen Fietsbeleving

Hoogeveen Fietsbeleving is de specialist op het gebied van elektrische fietsen. Wij verkopen allerlei soorten en maten, waaronder ook de Urban Arrow elektrische bakfiets. Deze bijzonder handige bakfiets is een ideaal alternatief voor de auto. In de stad bent u er sneller mee, u rijdt moeiteloos langs files, heeft de nodige laadruimte én het is heel gemakkelijk om uw bakfiets te parkeren. Onze Urban Arrow elektrische bakfiets verkopen wij in verschillende uitvoeringen. Op deze pagina lichten wij ze toe.

Urban arrow elektrische bakfiets - Bakfiets
Neem contact op

Urban Arrow elektrische bakfiets: Urban Arrow Family

Brengt u uw kinderen dagelijks naar school? Dat is vaak nog een hele opgave. Het is druk op de weg en u rijdt langs wandelende en fietsende kinderen die ook allemaal naar school gaan. En deze kinderen zijn onvoorspelbaar. Ze kunnen zomaar iets onverwachts doen. Goed opletten dus! Als u aankomt kunt u geen plek vinden om te parkeren, maar u wilt wel graag uw kind veilig de school in begeleiden. Gelukkig kan de Urban Arrow Family dit allemaal een stuk makkelijker voor u maken.

Urban Arrow elektrische bakfiets: Urban Arrow Family Active

Onze Urban Arrow elektrische bakfiets heeft een frame gemaakt van licht aluminium en is heel gemakkelijk wendbaar. Dit geldt ook voor de Urban Arrow Family Active. Het is eenvoudig te besturen en u rijdt gemakkelijk overal tussendoor. Door de combinatie van de 50Nm motor en de 400Wh accu kunt u gemakkelijk uit stilstand wegrijden en bent u verzekerd van een soepele rit. De bak is van EPP en heeft een verlaagde zitting. Dit laatste zorgt ervoor dat de wegligging stabiel is.

Urban Arrow elektrische bakfiets: Urban Arrow Family Performance

Ook met deze Urban Arrow elektrische bakfiets kunt u heel gemakkelijk door de stad heen rijden. De accu met 400WG of 500WH brengt u veilig op uw bestemming en maakt het ook mogelijk om een gezellig ritje met uw familie te maken. Daarnaast heeft deze elektrische bakfiets een snelspanner op de zadelpen. Dit betekent dat u het zadel gemakkelijk kunt verstellen, zodat ook andere personen erop kunnen rijden.

Urban Arrow elektrische bakfiets: Urban Arrow Family Bosch Performance

Deze Urban Arrow elektrische bakfiets is een perfect alternatief voor een auto. Er is ruimte voor maar liefst drie kinderen en kan daarnaast ook nog wat boodschappen vervoeren. Door de verstelbare driepuntsgordel en de met polypropyleen geëxpandeerde bak zitten uw kinderen altijd veilig. Verder is het ook nog mogelijk om uw Urban Arrow elektrische bakfiets uit te breiden met verschillende accessoires. Op deze manier kunt u het volledig naar uw eigen smaak samenstellen.

Urban Arrow elektrische bakfiets: Cargo en Shorty

Naast de Urban Arrow Family hebben wij ook de Urban Arrow Cargo en de Urban Arrow Shorty binnen ons assortiment. Ze zijn allebei ideaal om spullen op een duurzame manier van A naar B te brengen. De Arrow Cargo is vooral ook inzetbaar voor zakelijke doeleinden. Het is snel, kan gemakkelijk door files heen rijden en is groot genoeg om bijvoorbeeld boodschappen te vervoeren. Beide uitvoeringen zijn dus ook als woon-werk bakfietsen prima alternatieven voor een auto.

Urban Arrow elektrische bakfiets
Neem contact op

Urban Arrow elektrische bakfiets proefrit

Heeft u interesse in één of meerdere uitvoeringen van onze Urban Arrow bakfietsen? Vraag dan een proefrit bij ons aan. Tijdens deze rit ervaart u hoe een Urban Arrow elektrische bakfiets rijdt en kunt u bepalen of het een match voor u is. Zo niet, dan kunt u mooi een andere uitvoering uitproberen. Zo vindt u altijd wat u zoekt! U kunt een proefrit heel gemakkelijk online aanvragen in het formulier op deze pagina. Wij kijken uit naar uw komst!

Proefrit aanvragen

Kalender (dd-mm-jjjj)  Tijdstip (uu:mm) 

Merk:

Urban Arrow model:

Riese & Muller - Elektrisch model:

Riese & Muller - Speed pedelec model:

Qwic - Elektrisch model:

Qwic - Speed pedelec model:

Stromer - Speed pedelec model:

Stevens modellen:

Giant:

Gazelle:

Koga:

Cortina:

Scroll naar boven