Home ›› Stromer Elektrische Fiets

Stromer elektrische fiets: de Tesla onder de Stromer speed pedelec!

Kent u de Stromer elektrische fiets al? De speed pedelecs zijn de nieuwste trend én gemaakt van Zwitserse topkwaliteit. Wanneer u eenmaal een Stromer speed pedelec koopt, wilt u nooit meer terug naar een gewone fiets. Wij leggen u uit wat de kenmerken en mogelijkheden zijn met deze nieuwe manier van fietsen!

stromer elektrische fiets sfeerbeeld 1
Vraag hier een proefrit aan ▸

Stromer elektrische fiets: alles wat u wilt weten

Wellicht bent u nieuw in de wereld van elektrische fietsen. Het is daarom goed om te weten wat een speed pedelec nu precies is. Een Stromer speed pedelec is een snelle, elektrische fiets die een snelheid van max. 45 km per uur kan halen. De fietsen van Stromer zijn voorzien van een zeer sterke achterwielmotor,  een opvallend design en een enorme stuwkracht die u een glimlach op uw gezicht geeft. De motoren hebben een vermogen van 500 Wat en worden met een 35 of 40 Nm koppel geleverd.

Stromer speed pedelec met een unieke actieradius

Een belangrijk kenmerk van de Stromer elektrische fiets is de actieradius. De fietsen hebben namelijk een uitermate goede kwaliteit en capaciteit van accu. De verschillende types zijn ook verkrijgbaar in twee uitvoeringen, de standaard of de upgrade. Zo heeft u bij de ST2 een capaciteit van 1000 Wh en een actieradius van maar liefst 180 kilometer! Daarnaast biedt de mogelijkheid om de fiets met uw smartphone te connecten u een stukje veiligheid en bescherming. U kunt de fiets namelijk beveiligen tegen diefstal en lokaliseren via de GPS.

Stromer elektrische fiets: de verschillende modellen

De Stromer elektrische fiets is er in verschillende modellen en uitvoeringen:

  • Stromer ST1: dit model is de perfecte fiets voor in het dagelijks leven. Hij is geschikt voor ritjes in de stad of een plezier ritje met vrienden of familie. Het is een echte allrounder! Dit model is er in verschillende kleuren, kan tot 45 km per uur en heeft 11 versnellingen.

  • Stromer ST2: deze Stromer speed pedelec is perfect voor als u graag op de fiets naar uw werk wil. Het is het eerste model met een carbon riemaandrijving, wat zorgt voor meer comfort en rijplezier. Dit model is voor dames en heren, en heeft een 5-speed versnellingsbak by Sturmey Archer.

  • Stromer ST3: het derde model fiets is het meest geschikt voor de ervaren gebruikers van speed pedelecs. Hij is geschikt voor dagelijks gebruik en is geheel verstelbaar naar uw wensen. Zo fietst u altijd in een comfortabele zitpositie.

  • Stromer ST1X Sport: bent u op zoek naar een extra toevoeging op uw fietsrit? De ST1X Sport biedt u net wat extra reisplezier, bewegingsvrijheid én is een duurzame fiets! Dit model heeft het allemaal.

  • Stromer ST5X Sport: dit model is perfect wanneer u fietst als sport. Door de extra sportmodus op de Stromer beleeft u een extra dimensie. De fiets heeft een bereik tot 180 kilometer en heeft extra sterke achterwielen om ook sportieve tochten te kunnen maken.

stromer speed pedelec sfeerbeeld 2
Vraag hier een proefrit aan ▸

Stromer speed pedelec proefrit aanvragen

Twijfelt u nog of u een Stromer elektrische fiets wilt kopen of twijfelt u nog tussen twee modellen? Vraag dan direct een proefrit aan! Bij Hoogeveen Fietsbeleving kunt u een gratis proefrit aanvragen via het formulier op een model naar keuze. We geven u advies en leggen uit waar u op moet letten. Een Stomer speed pedelec moet u geprobeerd hebben!

Proefrit aanvragen

Kalender (dd-mm-jjjj)  Tijdstip (uu:mm) 

Merk:

Urban Arrow model:

Riese & Muller - Elektrisch model:

Riese & Muller - Speed pedelec model:

Qwic - Elektrisch model:

Qwic - Speed pedelec model:

Stromer - Speed pedelec model:

Stevens modellen:

Giant:

Gazelle:

Koga:

Cortina:

Scroll naar boven