Home ›› Stevens Elektrische Fiets

Stevens elektrische fiets: functionaliteit, stabiliteit en sportiviteit

De Stevens e bike staat bekend om de combinatie van de hoogste kwaliteit, een stabiele wegligging en sportieve rijeigenschappen. De Stevens elektrische fiets is daarmee een hoogwaardige sportieve tweewieler die weinig onderhoud nodig heeft. De functionele fiets wordt aangedreven door een Bosch middenmotor.

De Stevens elektrische fiets is een geheel Duits product, want alle onderdelen zijn ook van Duitse makelij. De in Hamburg ontworpen, ontwikkelde en gebouwde tweewieler wordt aangedreven door het e bike systeem van Bosch. Daarnaast is de Stevens e bike uitgerust met verlichting van Busch & Muller, met spatborden van SKS en versnellingssysteem van Pinion en Rohloff. Bekijk de verschillende modellen van de Stevens elektrische fiets in onze webshop.

Stevens elektrische fiets havens
vraag hier een proefrit aan ▸

Stevens elektrische fiets

Met de sportieve Stevens e bike fietst u vrij gemakkelijk grote afstanden. Door de sportieve eigenschappen, de stabiele wegligging en de krachtige ondersteuning door de Bosch middenmotor rijdt de Stevens elektrische fiets heel licht. Het betrouwbare Bosch systeem, de Drive Unit, is in 3 varianten leverbaar: de Active Line Plus, de Performance Line en de Performance Line CX. De Bosch middenmotor word geleverd met een PowerPack accu. Het navigatiesysteem van de Stevens fietsen is ook van Bosch.

Sportieve e bike

De Duitse fabrikant is begonnen met het maken van MTB’s en racefietsen. Die sportieve oorsprong is terug te zien in de Stevens elektrische fiets. Niet alleen de uitstraling is sportief, maar ook de rijeigenschappen. Het succesvolle merk in de sport (baanwielrennen, triatlon en veldrijden) weet de vertaalslag naar de e bike te maken. Functionaliteit, stabiliteit en sportiviteit is de ideale combinatie.

Stevens elektrische fiets Erasmusbrug
vraag hier een proefrit aan ▸

Stevens elektrische fiets: functioneel en weinig onderhoud

De Stevens e bike is een combinatie van licht fietsen en weinig onderhoud. De visie van Stevens Bikes is dat fietsen niet onnodig ingewikkeld moeten zijn. Functionaliteit staat voorop en reparatie, indien nodig, moet eenvoudig zijn. Net als bij elke fiets is onderhoud noodzakelijk bij de Stevens elektrische fiets, maar dat wil Stevens beperken tot een minimum.

Hoogeveen Fietsbeleving heeft een grote collectie e bikes. Naast de Stevens elektrische fiets vindt u bij ons e bikes van Gazelle, Giant, Riese & Müller en Qwic. Net als de Stevens e bike zijn de fietsen van Riese & Müller van Duitse makelij. De innovatieve fietsen van Qwic komen net als de e bikes van Gazelle en Giant van Nederlandse bodem. De elektrische bakfiets van Urban Arrow is ook een Hollands product, terwijl de speed pedelecs van Stromer uit Zwitserland komen.

Wilt u meer informatie over de Stevens e bike? Kom dan langs in de showroom van Hoogeveen Fietsbeleving in Gouda. Jim Hoogeveen richtte in 1991 zijn eigen fietsenzaak op. Als ervaren wielrenner rolde hij de wereld van tweewielers in. Hoogeveen Fietsbeleving is een familiebedrijf. Al snel hielp Tineke, de vrouw van Jim, mee in de winkel. Zoon Jeroen Hoogeveen is nu de eigenaar. Als een echt familiebedrijf bieden wij persoonlijke service. Neem vrijblijvend contact met ons op als u een vraag heeft. Dit kan telefonisch, maar ook via het contactformulier.

Proefrit aanvragen

Kalender (dd-mm-jjjj)  Tijdstip (uu:mm) 

Merk:

Urban Arrow model:

Riese & Muller - Elektrisch model:

Riese & Muller - Speed pedelec model:

Qwic - Elektrisch model:

Qwic - Speed pedelec model:

Stromer - Speed pedelec model:

Stevens modellen:

Giant:

Gazelle:

Koga:

Cortina:

Scroll naar boven