SERVICEPLAN

HomeService › Serviceplan

  • afbeelding-1-serviceplan-hoogeveen-fietsbeleving.jpg

Gratis (elektrische) leenfiets

Wanneer uw (elektrische) fiets voor een service-, onderhoudsbeurt of reparatie in onze werkplaats is, kunt u altijd gebruikmaken van onze gratis (elektrische) leenfietsen.

Als uw eigen fiets of e-bike bij u thuis wordt opgehaald en weer thuisgebracht kunt u in de tussentijd ook gebruikmaken van deze gratis service. Zo bent u altijd mobiel!

Uitgebreide Garantie

Op alle door ons geleverde nieuwe fietsen krijgt u een uitgebreide garantie op het frame en 2 jaar garantie op alle draaiende onderdelen (exclusief slijtagedelen).

Deze garantie is inclusief eventuele montagekosten. Wilt u nooit voor verrassingen komen te staan? Overweeg dan het FietsZeker-pakket. U wordt compleet ontzorgd en u krijgt 5 jaar garantie op alle onderdelen.

Haal- en brengservice

Heeft u geen tijd om uw fiets voor reparatie naar ons te brengen? Geen probleem. Binnen een straal van 15 kilometer bieden wij een haal- en brengservice aan.

Deze service kost € 7,50. Wanneer uw fiets bij ons is gekocht is deze service geheel gratis. Ook als u met pech langs de kant van de weg staat kunt u op ons rekenen, mits u een pechhulppas heeft van uw fietsverzekering.

Fiets gunstig inruilen

U kunt altijd uw fiets bij ons inruilen, tegen een zeer gunstige inruilprijs. Deze prijzen kunnen uiteraard verschillen.

De hoogte van de inruilprijs hangt af van de leeftijd van de fiets en of hij goed is onderhouden. Hoe beter de fiets is onderhouden, hoe hoger de inruilprijs.

  • afbeelding-2-serviceplan-hoogeveen-fietsbeleving.jpg
Scroll naar boven