FIETSZEKER

HomeService › FietsZeker

FietsZeker

Wij van Hoogeveen Fietsbeleving hebben al jarenlang ervaring met de service en het onderhoud van elektrische fietsen. Als geen ander weten wij dat een e-bike complexer is dan een gewone hybride of stadsfiets. Daarom is het noodzakelijk dat een e-bike jaarlijks wordt onderhouden.

De e-bikes die wij verkopen zijn uiteraard met de grootste zorg gefabriceerd maar het blijft natuurlijk techniek. Een elektrische fiets beschikt over een aantal kostbare componenten zoals de accu, motor en display. Door regelmatige, vakkundige inspectie en onderhoud wordt de kans op storingen en defecten al aanzienlijk verminderd.

Om voor u de noodzakelijke uitgaven voor service en onderhoud overzichtelijk te houden en u hiernaast te verzekeren tegen onvoorziene uitgaven hebben wij het FietsZeker-pakket samengesteld. Een verzekering dat u maximale zekerheid geeft en de garantie van jarenlang fietsplezier, voor één vast bedrag per maand!

  • afbeelding-1-fietszeker-hoogeveen-fietsbeleving.jpg
  • afbeelding-2-fietszeker-hoogeveen-fietsbeleving.jpg

Het FietsZeker-pakket bieden wij in 2 varianten aan:

FietsZeker Goud

  • 5 jaar lang 1 x per jaar onderhoud aan uw e-bike
  • 5 jaar lang garantie op een defecte accu, motor, display of ander elektrisch onderdeel inclusief montage
  • 5 jaar lang vervanging van onderdelen t.g.v. slijtage inclusief montage
  • 5 jaar lang haal- en brengservice van en naar uw huisadres

FietsZeker Zilver

  • 5 jaar lang 1 x per jaar onderhoud aan uw e-bike
  • 5 jaar lang garantie op een defecte accu, motor, display of ander elektrisch onderdeel inclusief montage

Fietsverzekering

De fietsverzekering van fietsVerzekerd is een logische vervolgstap bij de aankoop van uw nieuwe fiets! Want wie wil nu voor grote onvoorziene kosten komen te staan als uw dure e-bike gestolen wordt of schade heeft?

Diefstal dekking

Met deze dekking bent u maximaal 5 jaar voor de nieuwwaarde tegen diefstal verzekerd. Ook als de fiets later wordt teruggevonden en is beschadigd.

Casco dekking

Met deze dekking is de fiets verzekerd tegen diefstal en schade. Alle schade is verzekerd mits er geen derde in het spel is. Er geldt wel een klein eigen risico van € 25,- per schadegeval.

Casco Plus dekking

Met deze dekking is uw e-bike verzekerd tegen diefstal en schade + volledige garantie op een defecte accu, motor, display of ander elektrische onderdeel tijdens de looptijd van de verzekering (max. 5 jaar).

Let op! De jaarlijkse onderhoudsbeurt dient uitgevoerd te worden bij Hoogeveen Fietsbeleving. De garantie vervalt onmiddellijk als dit niet wordt nagekomen.

Casco Compleet dekking

Met deze dekking is uw e-bike verzekerd tegen diefstal en schade + volledige garantie op alle defecte of versleten onderdelen aan uw e-bike tijdens de looptijd van de verzekering (max. 5 jaar).

Let op! De jaarlijkse onderhoudsbeurt dient uitgevoerd te worden bij Hoogeveen Fietsbeleving. De garantie vervalt onmiddellijk als dit niet wordt nagekomen.

  • fietszeker-e-bike-fiets-leasen-hoogeveen-fietsbeleving.jpg

E-bike of fiets leasen?

Ja dat kan! Zowel privé als zakelijk bieden wij een fietslease aan. Zo kunt u bijvoorbeeld een (high-speed) elektrische fiets leasen voor woon-werkverkeer. Woont u op een afstand tot 30 km van uw werkgever dan is de elektrische fiets een ideaal alternatief voor de auto of het openbaar vervoer. U staat nooit meer in de file, geen parkeerproblemen of vertragingen meer, het is duurzaam en ook nog eens gezond. En omdat u op een e-bike altijd wind mee heeft, komt u niet bezweet aan op kantoor.

meer over fiets leasen ▸

FietsZeker Betaalplan

Wij van Hoogeveen Fietsbeleving bieden u ook de mogelijkheid om uw nieuw aangeschafte fiets of e-bikes maandelijks te betalen middels het FietsZeker Betaalplan. In combinatie met het FietsZeker onderhouds-, garantie, en verzekeringspakket bent u 5 jaar lang niet voor verrassingen te staan. Na de looptijd bent u automatisch eigenaar van uw fiets of e-bike.

  • fietszeker-e-bike-fiets-betaalplan-hoogeveen-fietsbeleving.jpg
Scroll naar boven