Home › Service

SERVICE

Wanneer u bij ons een nieuwe fiets koopt gaan we daar heel serieus mee om. Wij gaan samen in een uitvoerig persoonlijk adviesgesprek op zoek naar de best passende fiets.

Dit doen we onder andere door het gebruik van de persoonlijke Bodyscanning, fietsmeting en zadelmeting. Uiteraard kunt u de fiets dan buiten proefrijden, want dat geeft de beste indruk!

lees meer over persoonlijke metingen ▸

  • afbeelding-1-service-hoogeveen-fietsbeleving.jpg
  • afbeelding-2-service-hoogeveen-fietsbeleving.jpg

De werkplaats; het kloppend Hart

Onze moderne werkplaats is het kloppend hart van ons bedrijf! Iedere monteur volgt ieder jaar een opleiding, zodat we goed op de hoogte zijn van de nieuwste technieken van onder andere e-bikes. Volgens onze hoge kwaliteitseisen worden hier met de grootste aandacht nieuwe fietsen rijklaar gemaakt, fietsen en e-bikes gerepareerd en onderhouden en service- & garantiewerkzaamheden uitgevoerd.

Wij streven altijd naar hoogste kwaliteit en dat begint in onze werkplaats. Hier voeren wij alle werkzaamheden in eigen beheer uit, aan alle soorten en merken fietsen, ook aan fietsen die wij niet nieuw geleverd hebben.

Ons kloppend hart maakt het echte verschil. Koopt u een fiets bij ons, dan koopt u automatisch een deel van onze vakkundige kennis erbij. Wij staan hier altijd graag voor u klaar! Snel en flexibel plannen wij het service- of reparatiewerk in. Zodat er géén lange wachttijden zijn!

FietsZeker

De e-bikes die wij verkopen zijn uiteraard met de grootste zorg gefabriceerd maar het blijft natuurlijk techniek. Een elektrische fiets beschikt over een aantal kostbare componenten zoals de accu, motor en display.

Door regelmatige, vakkundige inspectie en onderhoud wordt de kans op storingen en defecten al aanzienlijk verminderd. Om voor u de noodzakelijke uitgaven voor service en onderhoud overzichtelijk te houden en u hiernaast te verzekeren tegen onvoorziene uitgaven hebben wij het FietsZeker-pakket samengesteld.

lees meer over het FietsZeker-pakket ▸

  • afbeelding-5-e-bikes-hoogeveen-fietsbeleving.jpg

Serviceplan

Na aankoop van uw nieuwe fiets gaan wij die zo snel mogelijk rijklaar maken. En dat betekent bij ons met echte extra zorg! Wij laten niets aan het toeval over en gaan voor 100% kwaliteit!

Na verloop van tijd zullen veel onderdelen aan uw nieuwe fiets opnieuw moeten worden afgesteld. Daarvoor hebben we voor u een serviceplan opgesteld. Na 4 maanden bent u van harte welkom voor de eerste gratis servicebeurt. De service- en onderhoudsbeurten die daarop volgen zijn sterk gereduceerd in prijs. Vraag in de winkel naar de verschillende tarieven, afhankelijk per type fiets.

Voor een eventuele toekomstige garantieafwikkeling raden we u ten zeerste aan de periodieke service- en onderhoudsbeurten uit te laten voeren.

lees meer over het serviceplan ▸

  • afbeelding-3-service-hoogeveen-fietsbeleving.jpg
  • service-fiets-huren-gouda-hoogeveen-fietsbeleving.jpg

Fietsverhuur

Bent u op vakantie en wilt u dagje gaan fietsen in de prachtige omgeving van Gouda? Huur dan bij Hoogeveen Fietsbeleving een fiets of e-bike.

Ontdek de nabijgelegen Reeuwijkse Plassen of de mooie fietsroutes langs het riviertje de Vlist. Wij verhuren e-bikes en sportieve stadsfietsen met 7 versnellingen. Op de website fietsverhuurgroenehart.nl vind u alle informatie over onze prachtige omgeving, de leukste fietsroutes en arrangementen voor een dagje uit.

ga direct naar FietsverhuurGroeneHart.nl ▸

Inruil

Op een aantal e-bikes en fietsen uit ons assortiment hanteren wij gegarandeerde zeer gunstige inruilprijzen. U kunt uw huidige (elektrische) fiets inruilen voor deze aantrekkelijke inruilprijzen als de (elektrische) fiets aan de volgende voorwaarden voldoet

  • De (elektrische) fiets is van een A-merk
  • De (elektrische fiets is niet ouder dan 10 jaar
  • De (elektrische) fiets is goed onderhouden en compleet.
  • Geen kinderfietsen
bekijk hier fietsen met een aantrekkelijke inruilprijs ▸
  • service-fiets-e-bike-inruilen-hoogeveen-fietsbeleving.jpg
Scroll naar boven