Home ›› Riese En Muller Dealer

Riese en Müller dealer en servicepunt

De begrippen innovatie en optimalisatie zijn onlosmakelijk aan het Duitse fietsenmerk Riese en Müller verbonden. Achter elke Riese en Müller e bike zit een goed idee, waardoor zeer innovatieve fietsen met geavanceerde eigenschappen op de markt komen. Wij zijn trots dat wij als Hoogeveen Gouda ons Riese en Müller dealer mogen noemen. De kwalitatieve, strakke en moderne e-bikes zijn in Gouda bij Hoogeveen Fietsbeleving verkrijgbaar.

Riese en Müller dealer natuur
vraag hier een proefrit aan ▸

Hoogeveen Fietsbeleving in Gouda is Riese en Müller dealer. In onze collectie hebben wij van de Riese en Müller e bike maar liefst 15 modellen. Zo is de Charger3 met zijn sportieve geometrie, het dynamische onderstel met verende voorvork en de elektrische Bosch middenmotor de ideale e-bike voor dagelijks gebruik.

Riese en Müller dealer

Riese en Müller staat sinds de oprichting in de jaren ’90 bekend als een innovatief fietsmerk. Het bedrijf van Markus Riese en Heiko Müller beleefde een vliegende start door hun volledig nieuw idee voor vouwfietsen in 1992. De scharnierpunten van hun vouwfiets ‘Birdy’ functioneerden ook als draaipunten van de vering. De Birdy van Riese en Müller was hiermee de eerste comfortabele vouwfiets. Hoogeveen Gouda is officieel Riese en Müller dealer.

Voor zowel de stadsfietser, toerfietser als de jonge ouder zijn er geschikte fietsen.

Wij hebben als Riese en Müller dealer 15 modellen e-bikes van dit innovatieve merk in ons assortiment. Voor elk type fietser is er een e-bike. Van een stads- en omafiets tot een bakfiets voor het gezin én van een fiets voor woon-werkverkeer tot een sportief model voor toeristische fietstochtjes.

Alle types Riese en Müller e bike zijn ook verkrijgbaar als speed pedelec. Voor speed pedelecs gelden dezelfde verkeersregels als voor bromfietsers. Naast het bromfietskenteken en het dragen van een helm is ook een achteruitkijkspiegel op het stuur van de speed pedelec verplicht.

Riese en Müller dealer stad
vraag hier een proefrit aan ▸

Riese en Müller e bike

De 15 modellen van de Riese en Müller e bike hebben allemaal hun eigen geavanceerde eigenschappen en technieken. De Nevo3 is een sportieve, maar comfortabele e-bike met lage instap. De markante vormgeving met geïntegreerde accu en krachtige aandrijving benadrukken het sportieve karakter. Voor langere fietstochten is de Charger3 met zijn sportieve geometrie, het dynamische onderstel en comfort-zadelpen de perfecte e-bike voor dagelijks gebruik.

Riese en Müller dealer: service

Na aankoop van uw nieuwe Riese en Müller e bike gaan wij de fiets zo snel mogelijk voor u klaar maken mét zorg en kwaliteit voorop. Met ons serviceplan zorgen wij dat uw fiets goed blijft. Na vier maanden krijgt uw e-bike een gratis servicebeurt om onderdelen opnieuw af te stellen. Voor eventuele afwikkeling van garantie in de toekomst is het verstandig om periodiek service- en/of onderhoudsbeurten te laten uitvoeren. Bij ons als officieel Riese en Müller dealer is de prijs van de volgende beurten sterk gereduceerd.

Onze fietsenwinkel is gericht op de ultieme fietsbeleving.

Wilt u meer informatie over de Riese en Müller e-bike? Neem dan contact op met Hoogeveen Fietsbeleving. Het familiebedrijf is ontstaan vanuit een grote passie voor fietsen. Jim Hoogeveen opende in 1991 zijn eigen zaak: Hoogeveen Fietsbeleving. Inmiddels maakt zijn zoon Jeroen ook deel uit van het bedrijf. Met de fiets ontdekt u de mooiste wegen en paadjes, bent u een stuk mobieler en blijft u in beweging.

Proefrit aanvragen

Kalender (dd-mm-jjjj)  Tijdstip (uu:mm) 

Merk:

Urban Arrow model:

Riese & Muller - Elektrisch model:

Riese & Muller - Speed pedelec model:

Qwic - Elektrisch model:

Qwic - Speed pedelec model:

Stromer - Speed pedelec model:

Stevens modellen:

Giant:

Gazelle:

Koga:

Cortina:

Scroll naar boven