Home ›› Koga Fietsen 2022

Koga fietsen 2022

Dit jaar is de Koga E-Nova EVO PT de nieuwe lijn Koga fietsen 2022. Met de E-Nova EVO PT, de E-Nova EVO PT Automatic en de E-Nova PT Pro komt Koga met sportieve, maar comfortabele elektrische fietsen. Bekijk de Koga e-bikes 2022 en andere merken in de winkel van Hoogeveen Fietsbeleving in Gouda.

De elektrische fiets is tegenwoordig veel meer dan een fiets met ondersteuning. Met de Koga fietsen 2022 gaat u met gemak dagelijks naar uw werk of maakt u in het weekend een lange fietstocht. Afhankelijk van het type middenmotor heeft de e-bike een actieradius van 60 tot 120 kilometer. De Koga E-Nova EVO PT combineert elegantie en luxe met comfort én sportiviteit. In onze webshop kunt u alle fietsen in ons assortiment, waaronder de Koga e-bikes 2022, bekijken, vergelijken en bestellen.

koga fietsen 2022 fiets
vraag hier een proefrit aan ▸

Koga fietsen 2022

De Koga E-Nova EVO PT Pro is de nieuwste e-bike in ons assortiment. Het is een sportieve elektrische fiets voor langere fietsroutes en een ideale fiets voor woon-werkverkeer. De Koga fietsen 2022 hebben een traploze versnelling, waardoor u handmatig precies kunt instellen hoe licht of hoe zwaar u wilt fietsen.

Bosch middenmotor

De Koga fietsen 2022 hebben allemaal een Bosch middenmotor. Dit systeem is uiterst betrouwbaar, biedt prettige gelijkmatige ondersteuning en produceert geen storend geluid. Voor de Koga e-bikes 2022 zijn drie varianten van de Bosch middenmotor beschikbaar: de Active Line Plus, de Performance Line en de Performance Line CX.

De Bosch Active Line Plus is ideaal voor het gebruik van Koga e-bikes 2022 in de stad of voor woon-werkverkeer. De motor is licht van gewicht en zorgt voor prettig rijgedrag. De Bosch Performance Line heeft een hogere maximale aandrijving en een verbeterde trapondersteuning ten opzichte van de Active Line Plus. Deze variant is daarmee geschikt voor als u graag iets sneller wegrijdt en voor de sportieve fietser. De derde variant, de Performance Line CX is de krachtigste Bosch motor voor elektrische fietsen. Heeft of wilt u een extreem sportief rijgedrag met ondersteuning in de trapfrequentie tot 120 omwentelingen per minuut? Dan is dit de keuze voor u. De Performance Line CX is bijna de helft kleiner dan andere motoren en valt daardoor minder op.

koga fietsen 2022
vraag hier een proefrit aan ▸

Koga fietsen 2022 bieden extra comfort

Naast de traploze versnelling en de geavanceerde Bosch middenmotor zijn de Koga e-bikes 2022 door technologische innovaties en accessoires zeer comfortabel. De zadelpen en voorvork zijn uitgevoerd met een vering, waardoor uw lichaam minder schokken opvangt bij een slecht wegdek of op een hobbelig zandpad. Een voorbeeld van een technologische innovatie is de hydraulische schijfrem, die betrouwbaar en krachtig is. Accessoires zoals de lederen handvatten zorgen voor een aangename rijbeleving.

De Koga fietsen 2022 zijn niet de enige e-bikes in het assortiment van Hoogeveen Fietsbeleving. Wij zijn officieel dealer van het Duitse fietsenmerk Riese en Müller. Daarnaast verkopen wij elektrische fietsen van onder meer GazelleStevensStromer en Qwic. Als grootste fietsenmerk heeft Giant ook op het gebied van e-bikes een ruime keuze, waaronder sportieve modellen. Ook voor een elektrische bakfiets bent u bij ons aan het goede adres. Niet elke bakfietsgebruiker stelt dezelfde eisen. Het merk Urban Arrow biedt diverse modellen bakfietsen, zodat er altijd eentje op uw wensen aansluit.

Wilt u meer informatie over de Koga e-bikes 2022? Kom dan langs in de winkel van Hoogeveen Fietsbeleving in Gouda. Ons familiebedrijf is ontstaan uit een passie voor fietsen. Ruim dertig jaar geleden begon Jim Hoogeveen, de vader van de huidige eigenaar Jeroen, zijn eigen fietswinkel. Als ervaren wielrenner was hij de fietswereld ingerold. Bij Hoogeveen Fietsbeleving weten wij dat de fiets meer is dan alleen een vervoersmiddel. Met een fiets blijft u in beweging en ontdekt u gebieden en wegen; de fiets geeft een gevoel van mobiliteit en vrijheid.

Proefrit aanvragen

Kalender (dd-mm-jjjj)  Tijdstip (uu:mm) 

Merk:

Urban Arrow model:

Riese & Muller - Elektrisch model:

Riese & Muller - Speed pedelec model:

Qwic - Elektrisch model:

Qwic - Speed pedelec model:

Stromer - Speed pedelec model:

Stevens modellen:

Giant:

Gazelle:

Koga:

Cortina:

Scroll naar boven