Home ›› Gazelle Elektrische Damesfiets

Gazelle elektrische damesfiets: veilig, comfortabel en snel!

Bent u op zoek naar een Gazelle elektrische damesfiets? Dan bent u bij Hoogeveen Fietsbeleving aan het juiste adres. Elektrische fietsen van de beste kwaliteit en een ruim aanbod, dat is waar we voor staan. Benieuwd of we een fiets hebben die aan uw verwachtingen voldoet? Lees dan verder!

gazelle elektrische damesfiets fietstocht
vraag hier een proefrit aan ▸

Gazelle elektrische damesfiets – verschillende modellen

Wanneer u een Gazelle elektrische damesfiets uitkiest, zijn er verschillende modellen om uit te kiezen. We leggen er een aantal aan u uit!  

  • Gazelle Ultimate: dé ultieme fiets om van te genieten in uw vrije tijd. De Ultimate is een sportief en comfortabel model. Hierdoor is deze fiets zowel geschikt voor woon-werkverkeer als voor het afleggen van langere fietstochten door de natuur. De fiets is voorzien van een Bosch middenmoter en is ook verkrijgbaar als Speed Pedelec.

  • Gazelle Orange: model Orange is een van de meest populaire elektrische fiets Gazelle dames. De fiets is te herkennen aan de accu onder de bagagedrager en heeft een lage instap. De Orange is de perfecte fiets voor dagelijkse fietsritjes. Het model is in verschillende kleuren en uitvoeringen beschikbaar

  • Gazelle Makki: dit is dé perfecte Gazelle elektrische damesfiets voor het hele gezin. Het is namelijk een elektrische bakfiets! De fiets is veilig en comfortabel, waardoor u met een gerust hart uw kinderen kunt vervoeren. Ook zijn er allerlei accessoires beschikbaar voor de Makki om de bakfiets geheel naar uw wens in te richten!

Elektrische fiets gazelle dames inclusief accessoires

Wanneer u een gazelle elektrische damesfiets bij Hoogeveen Fietsbeleving koopt, kunnen we u uiteraard ook voorzien van passende accessoires. Denk bijvoorbeeld aan een fietsendrager, waarmee u uw elektrische fiets Gazelle dames gemakkelijk met de auto kunt vervoeren. De fietsendragers zijn beschikbaar in verschillende maten, waardoor elke e-bike past! Daarnaast kunnen we u ook voorzien van fietstassen, die uw fiets af maken en net een extra touch geven. De Ortlieb fietstassen zijn waterdicht en zijn verkrijgbaar in verschillende maten en soorten.

gazelle elektrische damesfiets tussenstop
vraag hier een proefrit aan ▸

Gazelle elektrische damesfiets – waarom een elektrische fiets?  

Misschien twijfelt u nog over de keuze voor een elektrische fiets Gazelle dames. De specialisten van Hoogeveen vertellen u graag over de voordelen van een elektrische fiets ten opzichte van een normale fiets. Een elektrische fiets geeft u een duwtje in de rug tijdens uw fietstocht en maakt fietsen een stukje meer comfortabel. Daarnaast kunt u zichzelf ook sneller verplaatsen met een elektrische fiets. Elektrische fietsen rijden gemiddeld 25 km per uur en speed pedelecs rijden wel 45 kilometer per uur! Daarnaast is een elektrische fiets Gazelle dames ook milieuvriendelijker, ten opzichte van de auto of de brommer. De accu kan meestal ook gerecycled worden. Kortom, als u op zoek bent naar een milieuvriendelijke, comfortabele en snelle manier van verplaatsen? Probeer dan een elektrische Gazelle fiets!

Elektrische fietsen bij Hoogeveen Fietsbeleving!

Hoogeveen Fietsbeleving is een echt familiebedrijf met een passie voor fietsen. Naast Gazelle fietsen zijn er nog diverse merken beschikbaar. Denk bijvoorbeeld aan Urban Arrow, Riese en Müller, QWIC, Stromer, Giant en Stevens. Elk merk heeft verschillende elektrische fietsen in het assortiment, waar de experts van Hoogeveen u graag meer over vertellen! We helpen u graag met de keuze voor een fiets die past bij uw gebruik en wensen. Graag tot ziens bij Hoogeveen Fietsbeleving!

Proefrit aanvragen

Kalender (dd-mm-jjjj)  Tijdstip (uu:mm) 

Merk:

Urban Arrow model:

Riese & Muller - Elektrisch model:

Riese & Muller - Speed pedelec model:

Qwic - Elektrisch model:

Qwic - Speed pedelec model:

Stromer - Speed pedelec model:

Stevens modellen:

Giant:

Gazelle:

Koga:

Cortina:

Scroll naar boven