Altijd mobiel met het FietsZeker pakket

Vraag een FietsZeker pakket aan
  • FIETSBELEVING STAAT VOOROP
  • ZORGELOOS FIETSEN
  • LEVENSDUUR E-BIKE VERLENGEN

FietsZeker bij Hoogeveen Fietsbeleving

Bij Hoogeveen Fietsbeleving zit niet voor niets het woord Fietsbeleving in de naam. De ultieme fietsbeleving van onze klanten staat namelijk voorop! Daarom is het belangrijk dat ze altijd zorgeloos fietstochten kunnen maken. Hiervoor bieden wij hen het FietsZeker pakket aan. In deze blogs belichten we wat het FietsZeker pakket inhoudt, waarom dit belangrijk is voor de levensduur van je e-bike en wat dit betekent voor onze klanten.

Jarenlang genieten van je e-bike. Daar zorgen wij voor!

De e-bike is een prachtige uitvinding. Hij heeft het fietsplezier van zoveel mensen verbeterd! Mensen die lichamelijke problemen hebben zijn nu weer mobiel, mensen die eerst in de file stonden zijn dankzij de e-bike op tijd op hun werk en mensen die graag lange afstanden fietsen in korte tijd kunnen dat nu eindelijk doen. Om hieraan bij te dragen en omdat het gewoon fantastische fietsen zijn, hebben we ons bij Hoogeveen Fietsbeleving gespecialiseerd in e-bikes én het onderhoud ervan. Goed onderhoud van de e-bike is ontzettend belangrijk!

Blijf mobiel dankzij het FietsZeker pakket!

Stel je voor, 5 jaar garantie op al de cruciale en dure onderdelen van je e-bike. Plus regelmatig een onderhoudsbeurt. Twijfelde je om een e-bike te kopen vanwege de bijkomende, hoge kosten? Dan is die twijfel nu vast geweken. Dankzij het FietsZeker pakket kun je zorgeloos genieten van jouw ideale elektrische fiets en blijf je altijd mobiel.

NEEM CONTACT OP

"Met het FietsZeker pakket krijgen klanten maximale zekerheid. Voor een vast bedrag per maand hebben ze jarenlang garantie op fietsplezier."

Jeroen Hoogeveen

"Hoewel we alleen kwalitatief hoogwaardige merken verkopen, raden we onze klanten altijd aan om voor het FietsZeker pakket te gaan."

Jeroen Hoogeveen

"Dankzij het FietsZeker pakket kunnen klanten hun fiets laten repareren zonder onvoorziene kosten. Ze weten altijd waar ze aan toe zijn."

Jeroen Hoogeveen

“Als mensen een e-bike bij ons kopen, kopen ze tegelijkertijd een deel van onze vakkundige kennis erbij.”

Vraag een FietsZeker pakket aan

FietsZeker bij Hoogeveen Fietsbeleving

Het FietsZeker pakket draagt bij aan de ultieme fietsbeleving

Je hebt al 2 jaar een e-bike en inmiddels heb je over de mooiste fietspaden van Nederland wel een keer gereden. Dan gaat tot je grote frustratie de accu kapot. Eén, je kunt niet meer fietsen en twee, een accu is behoorlijk duur. Die € 600,- haal je niet even uit je binnenzak. Bij Hoogeveen Fietsbeleving hebben we veel van dergelijke verhalen gehoord. Daarom hebben we speciaal voor onze klanten het FietsZeker pakket geïntroduceerd.

Duurzaam omgaan met je e-bike? Zo doe je dat!

Een e-bike kopen via internet. Misschien is het goedkoper, maar goedkoop is altijd duurkoop. Zeker als het een elektrische fiets betreft. Gaat er een onderdeel kapot? Dan ben je al gauw honderden euro’s kwijt en waarschijnlijk een stuk duurder uit dan wanneer je hem gekocht hebt bij een betrouwbare e-bike specialist. “Voor de duurzaamheid van je e-bike is het zo belangrijk om hem regelmatig langs te brengen bij de fietsenmaker voor een onderhoudsbeurt! Dan gaat hij een stuk langer mee”, aldus Jeroen Hoogeveen, van Hoogeveen Fietsbeleving.

FietsZeker Zilver of FietsZeker Goud?

Als je een e-bike koopt bij Hoogeveen Fietsbeleving, kun je direct het FietsZeker pakket afnemen. Voor een klein vast bedrag per maand heb je 5 jaar lang recht op een jaarlijkse onderhoudsbeurt en garantie op defecte onderdelen. En dit alles wordt ook nog gedaan door vakkundige e-bike specialisten! Heb je een tweedehands e-bike? Daarvoor geldt hetzelfde. “We bieden twee varianten aan van het FietsZeker pakket: FietsZeker Zilver en FietsZeker Goud. Zo kunnen we een brede doelgroep bedienen”, aldus Jeroen Hoogeveen, e-bike adviseur bij Hoogeveen Fietsbeleving. Wanneer ga je voor zilver en wanneer voor goud?

Op zoek naar een serieuze, deskundige e-bike specialist?

De aanschaf van een e-bike is anders dan van een stadsfiets. Hij is relatief duurder en bestaat uit geavanceerde technische onderdelen, zoals een motor, een accu en een display. En ook hierin bestaan talloze verschillen. Is er wat met je fiets? Dan kun je er dus niet mee aankomen bij de eerste de beste fietsenmaker. Je moet dan echt zijn bij een serieuze, deskundige e-bike specialist. “Wij hebben jarenlang ervaring met de verkoop, de service en het onderhoud van e-bikes. Hierdoor weten we dat zo’n fiets complex in elkaar zit en meer service en onderhoud nodig heeft”, aldus Jim Hoogeveen, eigenaar van Hoogeveen Fietsbeleving.

NEEM CONTACT OP

WAT ZEGGEN ONZE KLANTEN?

Wat een super service verleend. Inclusief het ophalen en weer terug brengen van de fietsen! Dat maakt het verschil.

- Imar Annelies de Jong

Bedankt voor jullie uitstekende onderhoud van mijn racefietsen!

- Just Usb

Gisteren ging het slot van mijn nieuwe fiets niet meer open. De fiets gelijk naar profile hoogeveen gebracht. Binnen een half uurtje had ik kosteloos een nieuw slot er op zitten. Ook de verzekering is alweer in orde gemaakt. Dat noem ik nog eens service.

- Patricia Huurman-Duits

Op zoek naar een serieuze, deskundige e-bike specialist?

Hoogeveen-Fietsbeleving_Op-zoek-naar-een-serieuze,-deskundige-e-bike-specialist_2.jpg15 jan De aanschaf van een e-bike is anders dan van een stadsfiets. Hij is relatief duurder en bestaat uit geavanceerde technische onderdelen, zoals een motor, een accu en een display. En ook hierin ... lees verder

FietsZeker Zilver of FietsZeker Goud?

Hoogeveen-Fietsbeleving_FietsZeker-Zilver-of-FietsZeker-Goud_2.jpg20 nov Als je een e-bike koopt bij Hoogeveen Fietsbeleving, kun je direct het FietsZeker pakket afnemen. Voor een klein vast bedrag per maand heb je 5 jaar lang recht op een jaarlijkse onderhoudsbeurt en... lees verder

Duurzaam omgaan met je e-bike? Zo doe je dat!

Hoogeveen-Fietsbeleving_Duurzaam-omgaan-met-je-e-bike-Zo-doe-je-dat_2.jpg25 sep Een e-bike kopen via internet. Misschien is het goedkoper, maar goedkoop is altijd duurkoop. Zeker als het een elektrische fiets betreft. Gaat er een onderdeel kapot? Dan ben je al gauw honderden ... lees verder

Het FietsZeker pakket draagt bij aan de ultieme fietsbeleving

Hoogeveen-Fietsbeleving_Het-FietsZeker-pakket-draagt-bij-aan-de-ultieme-fietsbeleving_1.jpg31 jul Je hebt al 2 jaar een e-bike en inmiddels heb je over de mooiste fietspaden van Nederland wel een keer gereden. Dan gaat tot je grote frustratie de accu kapot. Eén, je kunt niet meer fietsen en ... lees verder

Blijf mobiel dankzij het FietsZeker pakket!

Hoogeveen-Fietsbeleving_Blijf-mobiel-dankzij-het-FietsZeker-pakket_1.jpg05 jun Stel je voor, 5 jaar garantie op al de cruciale en dure onderdelen van je e-bike. Plus regelmatig een onderhoudsbeurt. Twijfelde je om een e-bike te kopen vanwege de bijkomende, hoge kosten? Dan ... lees verder

Jarenlang genieten van je e-bike. Daar zorgen wij voor!

Hoogeveen-Fietsbeleving_Jarenlang-genieten-van-je-e-bike.-Daar-zorgen-wij-voor_1.jpg10 apr De e-bike is een prachtige uitvinding. Hij heeft het fietsplezier van zoveel mensen verbeterd! Mensen die lichamelijke problemen hebben zijn nu weer mobiel, mensen die eerst in de file stonden ... lees verder
Scroll naar boven