Home ›› Elektrische Fiets Giant

Elektrische fiets Giant

De elektrische fiets Giant is ook in sportieve modellen verkrijgbaar. Het comfort waar Giant om bekend staat, is bij deze fietsen terug te zien. Alle modellen zijn met een door Yamaha geproduceerde middenmotor leverbaar. De sportiefste modellen worden door veel vermogen aangedreven, terwijl de toerfietsen minder vermogen hebben, maar krachtig genoeg om vlot op te trekken.

Wil je een Giant elektrische fiets kopen? Dan ben je bij Hoogeveen Fietsbeleving aan het juiste adres. Een elektrische fiets Giant staat voor de combinatie van sportiviteit en comfort. Behalve bij de mountainbikes is sportiviteit ook onderdeel van de uitstraling van de Giant stads- en toerfietsen. En het comfort is niet alleen bij de stadsfietsen en toerfietsen, maar ook bij de mountainbikes terug te zien.

elektrische fiets giant groene fiets
vraag hier een proefrit aan ▸

Elektrische fiets Giant

Giant heeft als het grootste fietsenmerk ter wereld een uitgebreide keuze voor elektrische fietsen. Het innovatieve systeem van een elektrische fiets Giant combineert jouw menselijke kracht met elektrische kracht. Dit resulteert in een natuurlijke, krachtige en vooral efficiënte rijervaring. Wij adviseren om een Giant elektrische fiets kopen, omdat dit merk al decennialang bekend staat om het comfort en de betrouwbaarheid.

Sync Drive middenmotor

Elke elektrische fiets Giant is met een Sync Drive middenmotor uitgevoerd. De bij Yamaha geproduceerde motoren zijn in drie variaties leverbaar: de Life, Sport en Pro. De Sync Drive Life is voor de recreatieve fietser. Dankzij de krachtige motor, met een vermogen van 60 Newtonmeter, trek je bij een stoplicht weer vlot op om je fietstochtje te vervolgen. Voor de iets sportievere fietser die wat meer kracht nodig heeft is de Sync Drive Sport (80 Nm) ontworpen. De Pro-variant levert het meeste vermogen (85 Nm) en is voor het extreme e-bike rijden, met bijvoorbeeld een elektrische mountainbike.

Elektrische fiets Giant: Modellen

Voor elke fietswens is er een elektrische fiets Giant model. Of je nu een toerfiets, mountainbike of stadsfiets wilt. Als je een Giant elektrische fiets kopen gaat, zie je dat er in alle drie de categorieën goedkope en minder goedkope modellen verkrijgbaar zijn. Bij de stadsfietsen heb je in de lagere prijsklasse de Giant Triple X E+, waarmee je vlot en comfortabel door de stad beweegt op weg naar school, werk, familie of vrienden.

In een ander prijssegment vindt je de Giant DailyTour E+. Deze e-bike met automatische ondersteuning heeft onder meer een onzichtbare accu en navigatiemogelijkheden. Een stadsfiets kunnen wij met een Sync Drive voorwielmotor (30 Nm) uitvoeren. Met deze lichtere aandrijving is de elektrische fiets Giant geschikt voor kortere stadsritten of een rustig fietstochtje.

elektrische fiets giant rode fiets
vraag hier een proefrit aan ▸

Wil jij meer informatie over een elektrische fiets Giant? Neem dan vrijblijvend contact op met Hoogeveen Fietsbeleving in Gouda. Ons bedrijf is 30 jaar geleden ontstaan vanuit een grote passie voor fietsen. Oprichter Jim Hoogeveen rolde als ervaren wielrenner de wereld van tweewielers in. Zijn vrouw Tineke hielp mee in de zaak en inmiddels is zoon Jeroen de eigenaar. Dat Hoogeveen Fietsbeleving een familiebedrijf is, zie je terug in de persoonlijke service. Wil je een Giant elektrische fiets kopen? Kom dan langs in onze showroom in Gouda!

Proefrit aanvragen

Kalender (dd-mm-jjjj)  Tijdstip (uu:mm) 

Merk:

Urban Arrow model:

Riese & Muller - Elektrisch model:

Riese & Muller - Speed pedelec model:

Qwic - Elektrisch model:

Qwic - Speed pedelec model:

Stromer - Speed pedelec model:

Stevens modellen:

Giant:

Gazelle:

Koga:

Cortina:

Scroll naar boven