• PERSOONLIJK ADVIES OVER E-BIKE
  • HOE WERKT ALLES?
  • FIETSROUTES

De beste e-bike voor jou

Een e-bike koop je niet dagelijks. Het is een behoorlijke aanschaf. Daarom is het belangrijk om de juiste e-bike te kiezen. Eentje die aan al je wensen voldoet en helemaal bij je past: de beste e-bike voor jou. Bij Hoogeveen Fietsbeleving kunnen we je daarmee helpen. Wij zijn e-bike specialist en hebben al vele klanten blij gemaakt. Bovendien zorgen onze opgeleide monteurs ervoor dat je e-bike goed blijft functioneren. Zo heb je er jarenlang plezier van.

Wat is voor jou de beste e-bike?

Giant, Gazelle, Koga, Riese & Müller, Stevens, Stromer, Cortina, Urban Arrow, Qwic: tegenwoordig zijn er zoveel e-bikes! En ze zijn allemaal anders. Zo is er voor ieder wat wils. Maar als je niet veel weet van de verschillende merken, hoe weet je dan wat voor jou de beste e-bike is? Daarvoor ga je naar de e-bike specialist. Wij onderzoeken samen met jou welke e-bike bij je past.

Welke soorten e-bikes zijn er?

Bij Hoogeveen Fietsbeleving hebben we verschillende soorten e-bikes in ons assortiment van 9 toonaangevende A-merken. Allen hebben ze hun eigen speciale eigenschappen, die wij als e-bike specialist precies kunnen benoemen. In dit blog bespreken welke soorten e-bikes er zijn.  

DE E-BIKE SPECIALIST HELPT JE VERDER

Wil je meer weten over e-bikes? Neem gerust contact met ons op. Als e-bike specialist kunnen we je met alle vragen helpen.

"Er zijn mensen die voor de e-bike gaan om de file te ontwijken. Vaak kiest deze doelgroep voor een Speed pedelec van Stromer."

"Voor een proefrit stellen we 3 e-bikes beschikbaar. Dan kan een klant goed de verschillen ervaren en een juiste keuze maken."

"De e-bike heeft de toekomst. Ieder jaar verkopen we er meer. Ook wordt het aanbod steeds uitgebreider."

De bakfiets ‘Urban Arrow Family’ is uitermate geschikt voor gezinnen die in een stedelijke omgeving wonen. Hier kun je je kinderen snel en veilig mee naar school of de oppas brengen.

Wil je meer weten over e-bikes?

Waarom een e-bike? De 5 meest voorkomende redenen

Waarom een e-bike? Een vraag die regelmatig gesteld wordt. Zeker nu de elektrische aandrijving steeds populairder wordt. Niet alleen onder mensen op leeftijd, maar ook onder jongere mensen. “De e-bike heeft de toekomst. Ieder jaar verkopen we er meer. Ook wordt het aanbod steeds uitgebreider”, aldus Jeroen Hoogeveen van e-bike specialist Hoogeveen Fietsbeleving.

Hoe werkt laden en onderhoud bij een elektrische fiets?

Veel mensen die een e-bike willen kopen zitten met een aantal belangrijke vragen. Hoe werkt het laden? Hoelang kun je fietsen met een accu? Hoe gaat het onderhoud van een elektrische fiets in zijn werk? “Als klanten bij ons binnenkomen nemen we de tijd voor ze. Als e-bike specialist kunnen we hun vragen zo goed mogelijk beantwoorden.

Hoeveel kost een e-bike en hoe werkt leasen?

E-bikes zijn een stuk duurder dan normale fietsen. Voor je beeldvorming: een normale Gazelle kost gemiddeld € 850,- en een e-bike Gazelle gemiddeld € 2.700,-. Een behoorlijk verschil in prijs. Dat komt doordat de e-bike dure onderdelen bevat, zoals een accu en een motor. Gelukkig zijn er tegenwoordig voordelige oplossingen, net zoals voor de elektrische auto.

Op zoek naar een leuke e-bike route?

Heb je een elektrische fiets en kun je niet wachten om een mooie tocht te maken? Wij helpen je graag een leuke e-bike route te vinden. Hiervoor hebben we speciaal een website opgezet: Fietsverhuur Groene Hart. Naast fietsverhuur, vind je hier allerlei mooie fietsroutes.

DE E-BIKE SPECIALIST HELPT JE VERDER

Wil je meer weten over e-bikes? Neem gerust contact met ons op. Als e-bike specialist kunnen we je met alle vragen helpen.

WAT ZEGGEN ONZE KLANTEN?

Goed geholpen in de winkel met het uitzoeken van mijn elektrische fiets. Service na de koop van mijn fiets ook erg netjes. Zonder enige moeite tussen door zonder afspraak mijn remmen opnieuw afgesteld.

- Lisa Dortland

Bij de aankoop van een elektrische fiets ben ik heel plezierig te woord gestaan en geholpen. Ook toen ik de fiets al gebruikte had ik nog een paar vragen, ook toen was alles snel geregeld.

- Heleen de Voogd

Onlangs een mooie Koga e-bike gekocht. Mijn zoveelste fiets van Jim en Jeroen. Ik waardeer hun advies en service. Rustig en informerend en niet pushend naar een bepaalde aankoop. Erg vertrouwd. Blij met een zaak als Hoogeveen in Gouda.

- Bob van der Steen

Op zoek naar een leuke e-bike route?

Hoogeveen_Thema2_Blog6Foto1.jpg20 apr Heb je een elektrische fiets en kun je niet wachten om een mooie tocht te maken? Wij helpen je graag een leuke e-bike route te vinden. Hiervoor hebben we speciaal een website opgezet: Fietsverhuur... lees verder

Hoeveel kost een e-bike en hoe werkt leasen?

Hoogeveen_Thema2_Blog5Foto1.jpg24 feb E-bikes zijn een stuk duurder dan normale fietsen. Voor je beeldvorming: een normale Gazelle kost gemiddeld € 850,- en een e-bike Gazelle gemiddeld € 2.700,-. Een behoorlijk verschil in prijs. Dat... lees verder

Hoe werkt laden en onderhoud bij een elektrische fiets?

Hoogeveen_Thema2_Blog4Foto1.jpg30 dec Veel mensen die een e-bike willen kopen zitten met een aantal belangrijke vragen. Hoe werkt het laden? Hoelang kun je fietsen met een accu? Hoe gaat het onderhoud van een elektrische fiets in zijn... lees verder

Waarom een e-bike? De 5 meest voorkomende redenen

Hoogeveen_Thema2_Blog3Foto1.jpg04 nov Waarom een e-bike? Een vraag die regelmatig gesteld wordt. Zeker nu de elektrische aandrijving steeds populairder wordt. Niet alleen onder mensen op leeftijd, maar ook onder jongere mensen. “De ... lees verder

Welke soorten e-bikes zijn er?

Hoogeveen_Thema2_Blog2Foto1.jpg09 sep Bij Hoogeveen Fietsbeleving hebben we verschillende soorten e-bikes in ons assortiment van 9 toonaangevende A-merken. Allen hebben ze hun eigen speciale eigenschappen, die wij als e-bike ... lees verder

Wat is voor jou de beste e-bike?

Hoogeveen_Thema2_Blog1Foto1.jpg15 jul Giant, Gazelle, Koga, Riese & Müller, Stevens, Stromer, Cortina, Urban Arrow, Qwic: tegenwoordig zijn er zoveel e-bikes! En ze zijn allemaal anders. Zo is er voor ieder wat wils. Maar als je niet ... lees verder
Scroll naar boven