Doorgaan naar inhoud

Sale - Korting op E-bikes

Sale - Korting op E-bikes

Fietskleding voor de dagelijkse e-biker

Fietskleding voor de dagelijkse e-biker

Ben jij die bikkel die elke dag een retourtje fietst naar het werk en naar huis? Proficiat! Je fietst door weer en wind en bent elke dag actief bezig. Je bent niet alleen een mooi-weer fietser en daarom stel jij aan fietskleding vooral functionele eisen: want het moet comfortabel zitten en bestand zijn tegen verschillende weersomstandigheden. Voor deze fietskleding ben je bij Hoogeveen aan het juiste adres.

We hoeven het jou als dagelijkse fietser eigenlijk niet te vertellen, maar fietsen is een stuk gemakkelijker wanneer je comfortabel gekleed bent.

Fietskleding voor dames en heren

Wijde regenbroeken of lange jassen zijn niet praktisch wanneer je op de elektrische fiets rijdt. Iets wat wijd is vangt veel wind en iets wat lang is, kan voor ongelukken zorgen. Het is belangrijk dat je nauwsluitende fietskleding kiest. Voor de wielrenners onder ons is dit nog belangrijker, maar ook wanneer je op een e-bike fietst is dit prettig rijden. Met nauwsluitende fietskleding zorg je ervoor dat de luchtweerstand minimaal blijft.
Fietskleding voor dames verschilt van fietskleding voor heren aangezien de lichaamsbouw anders is. We bieden verschillende maten en pasvormen aan, zodat er voor elke e-biker een ruime keuze is.

Met nauwsluitende fietskleding zorg je ervoor dat de luchtweerstand minimaal blijft.

  • Licht, winddicht en waterafstotend dameswinterjack vervaardigd met Trioxx-materiaal.
  • De strategisch aangebrachte panelen maken dit jack wind- en waterdicht waar dat nodig is.
  • Zacht en warm thermoplus-materiaal aan de achterkant en andere transpiratiezones.
  • Voorgevormde mouwen met geïntegreerde Lycra manchetten met duimgaten.
  • Afsluitbare YKK-rits over de volledige lengte met binnenritsflap aan de voorkant voor minder tocht en irritatie in de nek.
  • Vier achterzakken, waarvan één met een YKK-rits.
  • Anatomisch gevormde panelen, speciaal ontworpen voor dames/heren en geven een comfortabele pasvorm.
  • Reflecterende accenten voor extra zichtbaarheid.

Welke fietskleding voor welk seizoen?

Winter
Brr.. de winter is in aantocht. Vrieskou en een oostenwind vragen om wind- en waterdichte kleding. Is het warm windjack niet voldoende? Draag dan thermokleding hieronder. Zorg daarnaast dat je altijd een regenjas en regenbroek meeneemt voor een plotselinge regenbui die kan losbarsten. Wij adviseren de regenkleding van AGU. Niet zomaar regenjassen, maar kleding met talloze functionele eigenschappen die maar een doel dienen: fietsen eenvoudig en makkelijk maken in alle condities, over alle wegen en op elke fiets.

Bekijk regenkleding

Zomer
Fiets je in de zomer? Draag dan een sportshirt dat vochtregulerend is. Wij verkopen shirts van activeplus polyester materiaal met zeer goede stretch. Dit materiaal absorbeert transpiratievocht en verdrijft het van de huid. Ook geeft het materiaal extra koeling aan het lichaam.

Veilig onderweg met een fietshelm van ABUS

Als e-biker ga je gemiddeld harder dan een normale fiets. Extra veiligheid is dus van groot belang! Breidt daarom jouw fietsoutfit uit met een helm van ABUS. De fietshelmen van dit merk staan bekend om de hoogwaardige kwaliteit, het draagcomfort en uitstekende bescherming. Bijvoorbeeld de Urban-I 3.0; een van de bekendste cityhelmen van Duitsland. Populair bij vrouwen en mannen, jong en oud. De Urban-I 3.0 is een perfect uitgeruste stedelijke fietshelm met veel praktische features. Met de vele nuttige functies en het uitgekiende concept is de Urban-I 3.0 een van onze meest succesvolle helmen.

Bestel alle fietsaccessoires eenvoudig online

Naast fietskleding zijn fietshandschoenen en fietsschoenen ook aan te raden voor de dagelijkse fietser. Ons uitgebreide assortiment van fietsaccessoires vind je op onze webshop. Bestel eenvoudig online, laat het thuisbezorgen of haal jouw bestelling gratis af bij ons in de showroom in Gouda, Goudvlinderstraat 2-4.

Hulp nodig bij het vinden van de juiste fietskleding? Onze verkoopspecialisten staan voor u klaar.

Vorig artikel Zo start je het fietsseizoen optimaal
Volgend artikel “Iets leuks doen voelt niet als werk” Een kijkje in de werkplaats