Home › Overzicht fietsen

FIETSEN

Of u fietsen als passie heeft of de fiets louter als vervoersmiddel ziet: dat maakt voor ons niets uit. We hebben voor alle soorten fietsers de juiste fiets in huis. Wanneer u dat wenst kunnen wij zelfs een fiets voor u op maat maken. 

Van onderstaande segmenten hebben wij in de showroom een ruim assortiment fietsen staan

  • afbeelding-1-fietsen-hoogeveen-fietsbeleving.jpg

Hybride en trekking fietsen

Hiermee kunt u heel snel fietsen. Met deze derailleurfietsen rijdt u snel van A naar B of comfortabel een mooie fietsroute. Merken: Koga, Stevens en Gazelle.

lees meer ▸

Koga Signature

Deze fiets kunt u zelf op maat maken op de website van Koga. Op deze manier maakt u al uw speciale fietswensen waar.

lees meer ▸

Stads- en lifestyle fietsen

Voor woon-werkverkeerfietsers hebben we fietsen met 3 versnellingen en 7 versnellingen. Van het merk Cortina, Giant en Gazelle.

lees meer ▸

WILT U EEN PROEFRIT MAKEN?

vraag een proefrit aan ▸
  • afbeelding-2-fietsen-hoogeveen-fietsbeleving.jpg

Fiets accessoires

Dankzij de grootte van onze showroom kunnen we vele fietsaccessoires aanbieden. Van fietskleding, kinderzitjes tot aan sloten en verlichting: we hebben alles wat een fietser nodig heeft. We streven ernaar de stijl van de accessoires aan te passen aan de stijl van uw fiets, zodat u stijlvol voor de dag komt.

Accessoire bestellen

Zoekt u een accessoire maar u kunt deze niet vinden in onze winkel? Geen probleem. Onze baliemedewerker bestelt hem graag voor u bij een van onze leveranciers. Meestal is deze dan binnen twee dagen geleverd en zo niet dan houden we u op de hoogte.

Occasions 

Bij Hoogeveen Fietsbeleving bent u ook aan het juiste adres voor een uitstekende occasion. Wij hebben altijd jong gebruikte fietsen op voorraad met 6 maanden volledige Bovag garantie. Uiteraard zijn alle occasions 100 % technisch in orde gemaakt door onze vakkundige monteurs. 

bekijk alvast alle occasions ▸
  • fietsen-occasions-hoogeveen-fietsbeleving.jpg
Scroll naar boven