Home › Overzicht fietsen

FIETSEN

Of u fietsen als passie heeft of de fiets louter als vervoersmiddel ziet: dat maakt voor ons niets uit. We hebben voor alle soorten fietsers de juiste fiets in huis. Wanneer u dat wenst kunnen wij zelfs een fiets voor u op maat maken. 

Van onderstaande segmenten hebben wij in de showroom een ruim assortiment fietsen staan

  • afbeelding-1-fietsen-hoogeveen-fietsbeleving.jpg

Hybride en trekking fietsen

Hiermee kunt u heel snel fietsen. Met deze derailleurfietsen rijdt u snel van A naar B of comfortabel een mooie fietsroute. Merken: Koga, Stevens en Gazelle.

lees meer ▸

Koga Signature

Deze fiets kunt u zelf op maat maken op de website van Koga. Op deze manier maakt u al uw speciale fietswensen waar.

lees meer ▸

Racefietsen en mountainbikes

We leveren kwalitatief hoogwaardige racefietsen van Giant en Liv. Giant is hét bekendste fietsmerk van de wereld. Liv is een fietsmerk gemaakt door dames, voor dames.

lees meer ▸

Stads- en lifestyle fietsen

Voor woon-werkverkeerfietsers hebben we fietsen met 3 versnellingen en 7 versnellingen. Van het merk Cortina, Giant en Gazelle.

lees meer ▸

WILT U EEN PROEFRIT MAKEN?

vraag een proefrit aan ▸
  • afbeelding-2-fietsen-hoogeveen-fietsbeleving.jpg

Fiets accessoires

Dankzij de grootte van onze showroom kunnen we vele fietsaccessoires aanbieden. Van fietskleding, kinderzitjes tot aan sloten en verlichting: we hebben alles wat een fietser nodig heeft. We streven ernaar de stijl van de accessoires aan te passen aan de stijl van uw fiets, zodat u stijlvol voor de dag komt.

Accessoire bestellen

Zoekt u een accessoire maar u kunt deze niet vinden in onze winkel? Geen probleem. Onze baliemedewerker bestelt hem graag voor u bij een van onze leveranciers. Meestal is deze dan binnen twee dagen geleverd en zo niet dan houden we u op de hoogte.

Occasions 

Bij Hoogeveen Fietsbeleving bent u ook aan het juiste adres voor een uitstekende occasion. Wij hebben altijd jong gebruikte fietsen op voorraad met 6 maanden volledige Bovag garantie. Uiteraard zijn alle occasions 100 % technisch in orde gemaakt door onze vakkundige monteurs. 

bekijk alvast alle occasions ▸
  • fietsen-occasions-hoogeveen-fietsbeleving.jpg
Scroll naar boven