STROMER

HomeOverzicht E-bikes › E-bike merken › Stromer

Stromer wordt ook wel gezien als de Tesla onder de speed pedelecs. Met een waanzinnig mooie vormgeving zijn deze speed bikes van Zwitserse topkwaliteit een opvallende verschijning. Moeiteloos rijdt u met deze speed pedelecs 45 km/u naar uw werk of welke andere bestemming dan ook. De zeer krachtige achterwielmotor, het geïntegreerde design, de enorme actieradius en de connectiviteit maken een Stromer echt uniek!

De Stromer is voorzien van een zeer krachtige achterwielmotor, een echte krachtpatser. Als u voor de eerste keer de unieke stuwkracht voelt, kunt u niets anders dan glimlachen. De motoren worden met 35 of 40 Nm koppel geleverd, allebei met 500 Watt vermogen.

lees meer over Stromer ▸

  • afbeelding-2-stromer-hoogeveen-fietsbeleving.jpg
  • afbeelding-1-stromer-hoogeveen-fietsbeleving.jpg

Opvallende actieradius
De opvallende actieradius van een Stromer komt door de extreem hoge kwaliteit en capaciteit van de accu’s. Per type kunt u kiezen voor de standaard capaciteit of kiezen voor de upgrade. Bij de ST2 heeft u met een capaciteit van 1000 Wh een actieradius tot wel 180 kilometer!

Ook de connectiviteit van een Stromer is uniek te noemen. Dankzij de Stromer OMNI connect heeft u altijd verbinding middels uw smartphone met de e-bike. Beveilig uw Stromer tegen diefstal, lokaliseer uw e-bike met GPS of stel uw Stromer geheel persoonlijk in via de app op uw smartphone. En dat allemaal dankzij OMNI connect!

bekijk alvast alle speed pedelecs van Stromer ▸
Scroll naar boven