Home › Overzicht E-bikes › E-bike merken › Qwic › Performance

  • afbeelding-4-Qwic.jpg

Geïntegreerde accu in het frame

De QWIC Performance e-bikes zijn standaard uitgerust met een geïntegreerde 525 Wh LI-ion accu. Dankzij de downtube integratie van de accu is het design sportief en stijlvol gebleven. De accu beschikt over een USB aansluiting waardoor deze gemakkelijk uitleesbaar is. Dankzij een state-of-the-art Battery Management System is de accu beschermd tegen zowel zelf- als diepteontlading. Welke accu je ook kiest. Dankzij het accukeuze systeem is er ook de mogelijkheid om tegen een meerprijs van € 400,- de accu te upgraden naar een 735 Wh accu.

Brose middenmotor

De geruisloze en zeer krachtige middenmotor van Brose is voorzien van interne riemoverbrenging. Hierdoor biedt de motor een heerlijk soepele overbrenging van haar vermogen. De QWIC powered by Brose middenmotor biedt een koppel van liefst 90 Nm. De geavanceerde middenmotor is riemaangedreven waardoor deze geheel geruisloos is. De speciaal voor QWIC ontwikkelde software zorgt ervoor dat de motorprestaties optimaal aansluiten bij de e-bike. De brose middenmotor wordt ook aals speed pedelec geleverd.

  • afbeelding-5-Qwic.jpg
  • afbeelding-6-Qwic.jpg

Krachtige en stille achterwielmotor

De zeer krachtige TDCM achtermotor levert een koppel van 50 Nm en is hiermee één van de krachtigste naafmotoren in de markt. Dit maakt de QWIC Performance modellen uitermate geschikt voor heuvelachtig terrein en situaties waarin u extra snelheid nodig heeft. De combinatie van snelheid, design en sportiviteit maakt de Performance modellen met achterwiel motor tot een zeer geschikte fiets voor dagelijks gebruik. De achterwiel motor is ook in een speed pedelec variant verkrijgbaar

Smartphone integratie

De Performance RD11 Speed is uitgerust met een smart console. Een klein en compact display dat via een Bluetooth verbinding gekoppeld kan worden aan de smartphone. Via de QWIC app wordt de fiets bediend en alle beschikbare informatie getoond.

Bekijk alle Performance modellen
  • afbeelding-7-Qwic.jpg
Scroll naar boven