Home › Overzicht E-bikes › E-bike merken › Qwic

  • afbeelding-1-Qwic.jpg

Qwic; Dutch Design E-bikes

Qwic ontwikkelt zijn elektrische fietsen van begin tot eind. De e-bikes smeden ze met passie, vakmanschap en hoogwaardige componenten. Dit noemt Qwic een sterk staaltje Dutch Craftmanship. Enkel de beste toeleveranciers complementeren de QWIC e-bikes . Elk frame is handgemaakt en uitvoerig getest op kwaliteit, stijfheid en rijeigenschappen. Het lichtgewicht aluminium frame heeft inwendige versterkingen voor verhoogde stijfheid en wendbaarheid. Wat resulteert in de beste elektrische fietsen in de markt.

lees meer over Qwic ▸

Performance Serie; Voor de veeleisende, sportieve fietser

De Performance e-bikes zijn zeer geschikt voor de veeleisende, sportief ingestelde gebruiker. Hiermee fiets je dagelijks comfortabel naar het werk. De QWIC performance e-bikes kenmerken zich dankzij de ongekend krachtige ondersteuning, hoogwaardige componenten en uitzonderlijke prestaties. Binnen de serie is er de keuze tussen een krachtige middenmotor of efficiënte achtermotor. De motoren zijn te combineren met een ruime keuze aan verschillende transmissies. Bijvoorbeeld sportieve derailleur versnellingen of comfortabel traploos schakelen. De Performance modellen zijn ook verkrijgbaar in een speed pedelec die ondersteund tot 45 km/u.

Lees alles over de Performance modellen

Bekijk direct alle Performance modellen 
  • afbeelding-2-Qwic.jpg
  • afbeelding-3-Qwic.jpg

Premium Serie; Design en comfort voorop

De Premium serie biedt lifestyle fietsen met verschillende ondersteuning. Zo is er de keuze uit twee verschillende middenmotoren van Bafang en Brose. En de integratie van de accu kan zowel in de achterdrager als in het frame. Bij de Premium series e-bikes staat design en comfort voorop. Alle handgemaakte aluminium frames zijn uitvoerig getest op kwaliteit, stijfheid en rijeigenschappen. Dankzij het efficiënte elektrische systeem zijn de QWIC Premium elektrische fietsen geschikt voor zowel recreatief gebruik als woon-werkverkeer.

Lees alles over de Premium modellen

Bekijk alvast alle Premium modellen

Urban serie; de perfecte e-stadsfiets

De Urban Serie bestaat uit een viertal e-bikes met een stoer stedelijk karakter, waar balans tussen prijs en kwaliteit centraal staat. Het design van de elektrische fietsen binnen de Urban Serie in combinatie met de luxe afwerking en hoge kwaliteit componenten zorgt ervoor dat de fietsen geheel in lijn liggen met de luxere Premium en Performance Series.

Lees alles over de Urban modellen

Bekijk alvast alle Urban modellen
  • afbeelding-14-Qwic.jpg
Scroll naar boven