GIANT

HomeOverzicht E-bikes › E-bike merken › Giant

Giant is het grootste fietsmerk van de wereld en op e-bike gebied heeft dit merk een zeer ruime keus. Giant staat bekend om het comfort, hoge mate van betrouwbaarheid en het sportieve rijgedrag. Op een Giant e-bike rijdt u altijd met een glimlach!

Alle Giant E-bikes worden aangedreven door de unieke Hybrid Cycling Technology. Dit innovatieve systeem combineert elektrische kracht met menselijke kracht om de meest efficiënte, krachtige en natuurlijke e-bike rijervaring te produceren. Het is een naadloze uitbreiding van je eigen kracht, en dat is wat de Giant e-bikes onderscheidt van andere "elektrische" fietsen.

lees meer over Giant ▸

  • afbeelding-1-giant-hoogeveen-fietsbeleving.jpg
  • afbeelding-3-giant-hoogeveen-fietsbeleving.jpg

Motor

De Sync Drive middenmotoren worden geproduceerd bij Yamaha en geleverd in drie variaties. De Pro motor is uitermate geschikt voor extreem e-bike rijden zoals mountainbiken. De Sport variant (80 Nm) is ontworpen voor de e-bike rijder die net even wat meer kracht vraagt tijdens de dagelijkse en sportieve fietsritten. De Life variant is ontworpen voor degene die dagelijks en recreatief lekker wil toeren, maar toch met een krachtige motor (60 Nm) vlot bij het stoplicht weer wilt optrekken.

Daarnaast biedt Giant een Syncdrive voorwielmotor met 30 Nm trekkracht. Ideaal voor dagelijkse kortere stadsritten of een vrije zondagmiddag.

Accu

Alle Giant e-bikes zijn voorzien van Giant Energy Packs, hoogwaardige lithium ion batterijen. De accu’s zijn geplaatst in de achterdrager of volledig geïntegreerd in het frame. Bij een aantal modellen is de accu te upgraden naar maximaal 500 Wh.

Welke Giant e-bike het beste bij u past? Maak een afspraak voor een persoonlijk adviesgesprek en fietsmeting op maat.

bekijk alvast alle e-bikes van Giant ▸

  • afbeelding-2-giant-hoogeveen-fietsbeleving.jpg
Scroll naar boven