GAZELLE

HomeOverzicht E-bikes › E-bike merken › Gazelle

Gazelle biedt een breed assortiment elektrische fietsen voor zeer uiteenlopende doeleinden.

Wilt u de dagelijkse boodschappen doen, van en naar het werk fietsen of comfortabel door het heuvelachtige landschap gaan? Gazelle heeft voor ieder wat wils.

De Gazelle e-bikes met middenmotor worden aangedreven door Bosch of Shimano Steps.

lees meer over Gazelle damesfiets ▸

  • afbeelding-1-gazelle-hoogeveen-fietsbeleving.jpg
  • afbeelding-2-gazelle-hoogeveen-fietsbeleving.jpg

Bosch middenmotor

Veel Gazelle e-bikes met middenmotor zijn uitgerust met het Bosch systeem. Uiterst betrouwbaar, prettige gelijkmatige ondersteuning en geen storend geluid. Maar er valt nog wel iets te kiezen bij aankoop van een Gazelle e-bike met Bosch systeem. De motor, of zogenaamde Drive Unit, bestaat in 4 varianten. De Active Line, Active Line Plus, Performance Line en Performance Line CX.

Daarnaast biedt Bosch drie type displays; de Purion, Intuvia en Nyon. Gazelle bepaalt welke motor en display volstaat per model. Anders is dat voor de accu, of zogenaamde PowerPack. Gazelle biedt u de keus tussen een 300 Wh, 400 Wh of 500 Wh accu. Voor de laatste 2 varianten betaalt u een meerprijs.

Shimano Steps middenmotor

Gazelle e-bikes zijn ook verkrijgbaar met het Shimano Steps middenmotor systeem. Uiterst betrouwbaar, krachtige ondersteuning, lichtgewicht en als enige met automatisch schakelen.

Op de Gazelle e-bikes zit standaard de E6000 Shimano Steps middenmotor en wordt ook standaard geleverd met een 400 Wh accu. Optioneel is een 500 Wh accu tegen een meerprijs van € 200,-

bekijk alvast alle e-bikes van Gazelle ▸

  • afbeelding-5-gazelle-hoogeveen-fietsbeleving.jpg
Scroll naar boven