BOSCH MIDDENMOTOR

HomeOverzicht E-bikes › E-bike merken › Bosch middenmotor

Active Line (40 Nm)
De nieuwe Active Line van Bosch is ideaal voor iedereen die een gematigde ondersteuning tijdens de dagelijkse ritten voldoende vindt. De Drive Unit is compacter en lichter dan zijn voorganger en is bovenal erg stil geworden. Het harmonieuze rijgedrag en de minimale trapweerstand in de Off modus kenmerken de nieuwe Active Line.

Active Line Plus (50 Nm)
De nieuwe Active Line Plus is er voor iedereen die een harmonieus dynamische ondersteuning tijdens de dagelijkse ritten en fietsritten in de natuur belangrijk vindt. De nieuwe compacte en lichte drive unit ondersteunt krachtig wanneer het moet en is bovenal zeer hanteerbaar en makkelijk te bedienen. Maar de grootste verbetering is wel het sterk gereduceerde motorgeluid.

  • afbeelding-3-gazelle-hoogeveen-fietsbeleving.jpg
  • afbeelding-4-gazelle-hoogeveen-fietsbeleving.jpg

Performance Line (63 Nm)
De Performance Line is er voor iedereen die een sportieve dynamische ondersteuning tijdens iedere situatie belangrijk vindt. Gebruikt u de e-bike voor sportieve doeleinden of om iedere dag snel van A naar B te fietsen. De Performance Line biedt meer power, zeker bij het wegrijden of bergje op. De Performance Line is verkrijgbaar in 2 varianten. Cruise ondersteund tot 25 km/u, Speed tot 45 km/u.

Performance Line CX (75 Nm)
De Performance Line CX is er voor de ambitieuze en veeleisende e-biker die op zoek is naar maximale perfect gedoseerde ondersteuning in iedere situatie. De Performance Line CX accelereert snel naar de top, ook in bergachtige gebieden. En Off road rijden ging nog nooit zo makkelijk met de eMTB-modus.

Scroll naar boven