BOSCH MIDDENMOTOR

HomeOverzicht E-bikes › E-bike merken › Bosch middenmotor

Active Line en Active Line Plus

De Bosch Active Line en Active Line Plus middenmotoren lijken veel op elkaar en zijn ideale motoren voor gebruik in de stad, woon-werkverkeer, tijdens mooie fietstochten in de polder of in licht heuvelachtig terrein. De Active Line Plus heeft een hoger maximaal koppel (50 Nm) dan de Active Line (40 Nm). Beide zijn licht van gewicht en hebben een prettig, soepel en stil rijgedrag.

Deze middenmotor vind je veel terug op elektrische stadsfietsen, transportfietsen, hybridefietsen en bakfietsen

  • Afbeelding-2-Bosch.jpg
  • Afbeelding-3-Bosch.jpg

Performance Line 

De nieuwste Performance Line (3de generatie) heeft een vermogen van 250 watt, een verhoogd maximaal aandrijfkoppel van 65 Nm en een in vergelijking met het voorgaande model verder verbeterde trapondersteuning van tot wel 300 %. Zijn dynamische wegrijgedrag en de betrouwbare krachtige ondersteuning tot 25 km/h garanderen optimale prestaties op elk terrein. Hierbij is hij ook nog eens zeer stil en heeft een lage trapweerstand – zelfs als hij uitgeschakeld is. 

De nieuwe Performance Line is ideaal geschikt voor de sportievere fietser of forens die graag wat sneller wegrijdt of meer ondersteuning verlangt dan de Active Line motoren

Performance Line CX

De vierde generatie van de Performance Line CX is de krachtigste e-bikemotor die Bosch ooit heeft geproduceerd. Met een trapondersteuning tot 340%, een maximaal koppel van 75 Nm, een extreem sportief wegrijgedrag en de trapfrequentieondersteuning tot 120 omwentelingen/minuut zet hij volledig nieuwe standaarden. In vergelijking met het voorgaande model overtuigt hij door een hogere dynamiek, een nog lagere trapweerstand en een met 25 % verlaagd gewicht. Tegelijkertijd is hij bijna de helft kleiner, waardoor een bijzonder esthetische en onopvallende integratie mogelijk is.

  • Afbeelding-4-Bosch.jpg
  • Afbeelding-5-Bosch.jpg

Performance Line Speed

Deze motor is speciaal ontwikkeld voor de speed pedelec. Met zijn ondersteuning tot een snelheid van 45 km/h is de nieuwe Performance Line Speed aandrijving de snelste e-bikemotor van Bosch. Een vermogen van 250 watt, een verhoogde trapondersteuning van tot wel 340 % en een in vergelijking met het voorgaande model verder verbeterd aandrijfkoppel van tot wel 75 Nm garanderen een maximaal rijplezier. Dankzij zijn kleinere volume, een lager gewicht van 2,9 kg en volledige ondersteuning ook bij hoge snelheden is hij de krachtpatser van de nieuwe Bosch motorgeneratie.

Scroll naar boven