E-BIKE ACCESSOIRES

HomeOverzicht E-bikes › E-bike accessoires

Uebler fietsendragers

Stop met zoeken! Zoals u van Hoogeveen Fietsbeleving gewend bent kiezen wij alleen het beste in ons assortiment fietsendragers. En het Duitse Uebler garandeert de hoogste kwaliteit en de fietsendragers zijn het beste getest. Daarnaast hebben ze een draagvermogen van maximaal 60 kg (2 elektrische fietsen) en zijn extreem lichtgewicht. De nieuwe Uebler i21 is de kleinste fietsendrager op de markt en zeer eenvoudig te monteren.

bekijk alle Uebler fietsendragers ▸
  • e-bikes-accessoires-uebler-fietsendragers-hoogeveen-fietsbeleving.jpg
  • e-bikes-accessoires-ortlieb-fietstassen-hoogeveen-fietsbeleving.jpg

Ortlieb waterdichte fietstassen

Zoekt u een hoogwaardige waterdichte fietstas voor woon-werkverkeer? Of gaat u dit jaar op fietsvakantie en wilt u alle bagage droog en veilig mee nemen? Dan zijn de Ortlieb fietstassen de beste keus! 100 % waterdicht en 5 jaar volledige garantie. Verkrijgbaar in voor- en achtertassen, stuur- en zadeltassen en kantoor- en schoudertassen. Voor ieder gebruik een geschikte tas en toepasbaar op iedere fiets, ook e-bikes.

bekijk alle Ortlieb fietstassen ▸

Mio fietsnavigatie

Wilt u echt nooit meer de weg kwijt raken op de fiets? Dan is Mio fietsnavigatie geen overbodige luxe. Met deze navigatie komt u gemakkelijk op de plaats van bestemming of laat uzelf verrassen op een mooie fietsroute! De Mio fietsnavigatie heeft een lange batterijduur, is gemakkelijk in gebruik en is zeer betaalbaar. Echt een toegevoegde waarde op uw elektrische fiets. De Mio Cyclo serie bestaat uit een aantal verschillende varianten.

bekijk alle Mio fietsnavigatie ▸
  • e-bikes-accessoires-mio-fietsnavigatie-hoogeveen-fietsbeleving.jpg
Scroll naar boven